Sinds zaterdag 21 augustus 2004 om 13u15 bezochten reeds 139711 mensen www.fantasie.be!Sinds zaterdag 21 augustus 2004 om 13u15 bezochten reeds 139711 mensen www.fantasie.be!Sinds zaterdag 21 augustus 2004 om 13u15 bezochten reeds 139711 mensen www.fantasie.be!Sinds zaterdag 21 augustus 2004 om 13u15 bezochten reeds 139711 mensen www.fantasie.be!Sinds zaterdag 21 augustus 2004 om 13u15 bezochten reeds 139711 mensen www.fantasie.be!Sinds zaterdag 21 augustus 2004 om 13u15 bezochten reeds 139711 mensen www.fantasie.be!
              

34ste Nacht van West-Vlaanderen
vrijdag 21 jun 2013
Klik Klik hier om het fotoverslag via een facebook foto-album te bekijken! Opgelet, popup-blocker afzetten aub! voor het fotoverslag op een Facebook-album te bekijken!

Helaas, het had niet mogen zijn...
Door een zeer slechte schoenkeuze ging het al vrij snel mis waardoor het me veel inspanning kostte om te stappen. Hierdoor geraakte ik snel uitgeput waardoor diarree en buikloop opkwam. Hierdoor moest ik in controlepost 8 (40,6km, de ZANDE, Bruggesteenweg 130, Ruiselede) opgeven omdat mijn gezondheid belangrijker is. Door de slechte schoenkeuze zal weldra nieuwe kwaliteitswandelschoenen gekocht worden en blijf ik uiteraard met vol enthousiasme wandelen.

Volgende keer beter!
De gerealiseerde afgelegde afstand van 40 kilometer wordt wel bij mijn jaartotaal aantal kilometers van 2013 bijgeteld.

Wie op Facebook een account heeft, kan het fotoverslag op Facebook online en live bekijken door bovenaan op het Facebook-icoontje te klikken. Dit is een nieuwe mogelijkheid op deze wandelwebsite want we zijn op de kar van de sociale netwerken gesprongen. U dient wel een vriendschapsaanvraag met mij (Joost Vancoppenolle) uit te voeren alsvorens het foto-album te kunnen bekijken. Gelieve bij deze vriendschapsaanvraag ook een privé-bericht "wandelwebsite" te sturen want anders wordt uw vriendschapsaanvraag geweigerd!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Omdat ik hem vorig jaar niet kon stappen wegens het feit dat ik wegens de chemotherapie ziek was, zal ik dit jaar "revanche" nemen en de Nacht van West-Vlaanderen wel stappen. Er werd vooraf af en toe gewandeld als training voor de Nacht van West-Vlaanderen maar ik kijk er echt al naar uit! Ik tel de minuten af naar het startschot die voor mij symbolisch erg belangrijk zal zijn als een soort "gezondheidskreet". Opgelet, ik ben momenteel NIET gezond verklaard, dit om misverstanden te vermijden. Elke drie maand is er een MRI-scan als controle en de volgende MRI-scan is nu maandag 24 juni. Resultaten van deze scan zullen te zien zijn op mijn Facebook-prikbord in de loop van de late maandagnamiddag.

Ik ga deze 100km van de Nacht van West-Vlaanderen stappen ter ere van Marijke, de reeds twee jaar lang vermiste zus van Leentje. Marijke verdween plots en is intussen helaas al twee jaar vermist. Niemand weet wat zij is overkomen. Haar zus Leentje heeft het er (logisch) erg moeilijk mee. Daarom draag ik deze 100km-wandeltocht op aan Marijke en zal ik het onderweg even stil maken om aan haar te denken en te vragen dat ze zou terugkomen of dat alle vragen rond haar mysterieuze verdwijning zouden opgelost geraken.

Deze wandeltocht van 100 kilometer is opnieuw een schitterende natuurrijke wandeltocht door het Houtland en de groene rand rond Brugge. Overvloedige bevoorrading en dubbele bagagepost in Beernem en in Emaculata in Sint-Michiels Brugge. Het bosrijke parcours is vanaf halverwege volledig veranderd in vergelijking met vorige jaren. We passeren niet langer langs Ver-Assebroek en ook de doortocht door Brugge is aangepast.

Maaike en ik stappen (opnieuw) de Nacht van West-Vlaanderen, een wandeltocht van 100km vertrekkende in Torhout met mooie toer rond Brugge via Veldegem, Loppem, Oostkamp, Waardamme, Hertsberge, Ruiselede, Beernem, Moerbrugge, Assebroek, Brugge/Minnewaterpark, Sint-Michiels, Zedelgem, Aartrijke, Wijnedale en terug aankomende in Torhout. Duim voor ons!

Startnummers van mij en mijn zus Maaike:Controleposten: (pdf-document)
Parcours: (pdf-document)

Dit is mijn eerste 100km-wandeltocht na mijn tumor-operatie, chemo- en bestralingstherapie en de erna komende ziekte/depressie. Dus dit wordt een symbolische "overwinningstocht" voor mij.

(c) Joost Vancoppenolle - email joostvc@gmail.com